Economisește sute de Euro în cursuri de limbă

și învață limbi străine cu efort minim!

Când deschideam gura la limba engleză, chiar și prietenii mei din clasă (în orașul Uetersen, Germania) râdeau. Acum vorbesc 21 de limbi. Și nu mă stresez. 

Cunoști și tu sentimentul ăsta de furie când cineva încearcă să te convingă că nu ai talent pentru ceva? Că nu ești bun pentru nimic?

Din ultimul an de școală, m-am pornit într-un experiment: Pot oare eu, cel care avea complexe chiar și   la limba germană - aveam panică de prezentări la școală și apeluri telefonice -, pot chiar eu să învăț mai multe limbi străine în același timp? Și oare pot să fac asta fără să jertfesc cu viața mea privată, cu hobby-urile mele, cu studiile universitare în psihologie la Universitatea din Hamburg?

Răspunsul este un ”da” fără ezitări. 

Acum, ție probabil nu-ți trebuie să înveți mai mult decât o singură limba străină în plus. Nu contează. 

În cadrul acestui curs împartășesc atât secretele mele personale, cât și ceea ce am aflat de mulți alți poligloți. Mai mult decât atât, îți ofer un sistem - ”mură în gură” - bazat pe știința productivității, cum să înveți orice limbă cu 10-15 de minute pe zi.

Chiar dacă pui în practică doar un singur sfat din cele 38 de video-uri a câte 5 minute din acest curs, vei face un progres nemaipomenit!

Nu ai nimic de pierdut decât frustrarea ta actuală, și risipa de timp și bani, cu exerciții învechite și ineficiente!

Ne vedem la lecții.

Succese!

Gerhard


Când deschideam gura la limba engleză, chiar și prietenii mei râdeau.

Acum vorbesc 21 de limbi și nu mă stresez.

Despre profesor

poliglot și profesor de limba germană

Gerhard Ohrband

Profesor de limba germană și specialist în psihologie pedagogică, din Hamburg / Germania (* 1979). Căsătorit, doi fii. Master în psihologie de la Universitatea din Hamburg. Vorbește 21 de limbi.

Investiția ta

Cunoscut din

Beneficii

Nu le rata!

  • 37 video-uri câte 5 minute

  • 11 secrete aplicabile imediat

  • Posibilitatea să-l contactezi direct pe profesor

  • O carte gratuită (pe Amazon, la preț de mai mult de 10 dolari)